Beauty and More | About Us
Beauty and More

All posts in my website

Vilka vi är

Beauty and More

Din online skönhetsbutik med endast Organisk, Naturlig och Vegans hudvård och skönhets produkter. Våra produkter är formulerade med högpresterande antioxidanter, naturliga vitaminer och eteriska oljor för att ge huden maximala fördelar. Detta är något vi erbjuder för hela Sverige, tack vare vår webshop spelar det ingen roll om du befinner dig i NorrköpingUppsalaÖrebro eller någon annan stad.

Vi på Beauty and More har noga utvalda produkter av kvalité från några väletablerade varumärken som finns i branschen. Produkterna bidrar i sin tur till ett naturligt resultat.

Beauty and More startades 2019 av Pink Beauty i Jönköping AB.

Inom företaget finns en omfattande kunskap inom branschen och specifikt de produkter vi säljer. Därför kan vi erbjuda dig rådgivning kring våra produkter, ifall du skulle känna att behovet finns för det. Det ska inte vara svårt att välja rätt hudvårdsprodukter!

Skulle du ha några frågor om en specifik produkt, hur du beställer eller något annat som rör företaget är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. För oss är det viktigt att du är nöjd med hela upplevelsen hos oss, inte bara våra produkter.

Beauty & More: http://www.beautyandmore.se

Pink Beauty I Jönköping AB

Fasanvägen 8

56232 Norrahammar

Organisationsnummer: 559230-0122