Beauty and More | Hudvårdstips inför Höst- och Vinter tid…
Beauty and More

All posts in my website

Nedan följer några av våra tips på hur du enkelt rustar upp din skönhetsgarderob. När hösten och vintern är här då kommer blåst och kyla. Fnasig hud och torrfläckar är vanliga besvär som drabbar oss. Om det är någon gång det är dags att unna dig några bra hudvårdsprodukter så är det under höst- och vintertid

Det första tipset – är att se över om du har några gamla produkter som behöver rensas ut. 

Tips nummer två – passa då på att rengöra borstar och liknande för att inte riskera att bakterier överförs till din hud.

Det tredje tipset är: Vikten av att ha C-vitamin i sin hudvårdsrutin.

– Om inte antioxidant C-vitamin redan är en del av din hudvårdsrutin kan det vara läge att addera det nu. Det fungerar genom att öka mängden kollagen, ge huden extra fukt samt skydda mot miljöföroreningar.

Resultatet som du kommer att märka efter att du har använt C-vitamin i din hudvårdsrutin, är en hud med massa lyster och spänst. Vem vill inte ha en hy med lyster i höstmörkret?

Hudvårdsrutin Morgon och Kväll:

För bästa resultat rekommenderar Vi på Beauty & More denna morgonrutin och kvällsrutin. Tänk på att produkterna från Berrichi är väldigt dryga så du behöver inte använda så mycket. För kännedom: Det tar ungefär 1-2 veckor för huden att anpassa sig till nya produkter.

Morgonrutin: 

Börja med att tvätta ansiktet rent med Björk & Havssalt tvålen eller Ros & Havssalt tvålen, nästa steg Ögon krämen ( ögon krämen lägger du under ögonen och ögonlocket) efter att ögonkrämen är plats då är det dags för Dag krämen eller Light kräm (fråga oss om viken kräm passar dig bäst dag- eller light krämen ). Vänta 10 minuter sedan lägger du på makeup. 

Kvällsrutin: 

Börja med att tvätta ansiktet rent med Björk & Havssalt tvålen eller Ros & Havssalt tvålen, Ögon krämen lägger du under ögonen och ögonlocket, nästa och sista steg är Natt krämen.

Ansiktsmask
En ansiktsmask ger din hud det där lilla extra. Calendula ansiktsmask och Björk ansiktsmask gör att du kan behandla orenheter, jobba förebyggande, fuktboosta eller strama upp huden inför en fest. Många brukar köra sina ansiktsmasker på söndagar vilket är ett trevligt sätt att avrunda veckan på. Perfekt för dig med torr & känslig (Calendula mask) och blandhy & fethud (Björk masken) !

Ha en fin dag!

PS! Inom företaget finns en omfattande kunskap inom branschen och specifikt de produkter vi säljer. Därför kan vi erbjuda dig rådgivning kring våra produkter, ifall du skulle känna att behovet finns för det. 

Det ska inte vara svårt att välja rätt hudvårdsprodukter!

Hälsningar

Beauty and More